Aktuelle tilbud – spar op til 50%

Køb tæpper og gulve på tilbud i Esbjerg. Hoka Lagersalg tilbyder Sønderjyllands, hvis ikke Danmarks, billigste tæpper og gulve. Kendte mærker til lavpris!

Tæpper gulve tilbud Esbjerg

Køb tæpper og gulve på tilbud i Esbjerg.

VI har altid et godt tilbud på tæpper og gulve

Hos Hoka Lagersalg i Esbjerg køber vi stort ind, og det kommer dig til gode. Vi tilbyder nemlig byens – hvis ikke Danmarks, bedste priser på tæpper og gulve.

Så kig forbi Lillebæltsvej 9 og se vores store udvalg fra kendte mærker såsom ege, danfloor og Tarkett m.fl. 

Tilbuddene er afhentningspriser og gælder kun for Hoka Lagersalg. Du finder os på Lillebæltsvej 9, 6715 Esbjerg N – åbningstider:

Mandag-fredag fra 10:00-17:00 og lørdag fra 10:00-14:00

Vi har stor erfaring med levering og montering af gulvtæpper til både private hjem, virksomheder og institutioner.

Med vores store erfaring og dygtige gulvmontører får du professionel rådgivning om valg af tæpper og gulv. Vi guider dig gennem de mange forskellige typer gulvløsninger, så du får det mest optimale tæppe eller gulv til netop dit rum.

Inden montering af tæpper og gulve sikrer vi os, at undergulvet er plant da større ujævnheder vil blive synlige, når gulvet eller tæppet er monteret.

Vi anbefaler derfor, at gulve med ujævnheder repareres og eventuelt spartles, så det bedst mulige resultat opnås.

Artikel fra Ugeavisen Esbjerg

Artikel til Ugeavisen Esbjerg, Onsdag den 27/11/19.
Skrevet af Rune Weitling, rwe@ugeavisen.dk

Hoka Erhvervsgulve, der har haft til huse på Håndværkervej, udvider nu forretningen med Hoka Lagersalg, der tilbyder lagersalg til private. Forretningen er derfor flyttet fra de 120 kvadratmeter på Håndværkervej til hele 590 kvadratmeter på Lillebæltsvej nummer 9.

Vi har gennem længere tid haft en stor forespørgsel fra private kunder, der ønskede at handle gulve og tæpper hos os. Indtil nu har vi haft vores fokus på erhverv, men solgt en lille smule til private ud fra prøver, men med de ekstra kvadratmeter vi nu får, så har vi valgt at tage lagervarer hjem og begynde salg til private også, siger direktør Allan Greisen.

Hoka Tæpper og Gulve sælger stort set alt indenfor gulvbelægning, og selvom man nu også vil tilgodese privatsektoren, så bliver erhvervskunderne bestemt ikke glemt.

Den afdeling får naturligvis også en opgradering med blandt andet en stor udstilling i træ og laminat. Jeg tør godt love, det bliver en spændende forretning for alle, smiler Allan Greisen, der sammen med sit personale inviterer til åbningsfest på fredag med de helt store rabatter til kunderne.

Dansk Indeklima Mærkning

Størstedelen af vores tæpper er godkendt af Dansk Indeklima Mærkning. Mærkningen udstedes af Dansk Teknologisk Institut til virksomheder. Gennem udvikling og udvælgelse af miljøvenlige materialer i deres fremstillingsproces, er de med til at forbedre indeklimaet i bygninger.

Dansk Indeklima Mærkning stiller stor krav til tæppet i dets brugsfase og omfatter gulvtæppernes påvirkning af luftkvaliteten i indeklimaet samt ind­hold­et af kemiske stoffer i tæppet og gasser der fri­gives til luften. 

Dansk Indeklima Mærkning stiller følgende krav til tæppet: Der er en øvre grænse for hvor stor afgasningen må være, ligesom der er krav til hvilke stoffer, der må afgasse. Der ikke afgives kræftfremkaldende stoffer fra gulvtæpperne og der stilles ligeledes krav til lugtindtrykket fra tæppet. 

Hos HokaGulve.dk stiller vi ligeledes store krav til vores leverandører og derfor er langt størstedelen af de tæpper du finder her på siden mærket med Dansk Indeklima Mærkning.

Du kan f.eks. læse mere om ege’s og danfloor’s miljøpolitkker her.

Få rutevejledning her eller gå tilbage til forsiden.